Search icon Hamburger icon menu

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Zoeken maar!

Close icon
Vorig lid

Marit Stocker

Pijl
Marit Stocker
Mailadres

Contacteer Marit Stocker

Vul onderstaand contactformulier in en wij sturen je bericht door.

Velden met een * zijn verplicht
Marit 1 A 0047

Actrice Marit Stocker

Marit Stocker (’85) studeerde  in 2007 af aan de Amsterdamse toneelschool & kleinkunstacademie. Tijdens haar opleiding liep Marit stages bij oa. De Appel in Den Haag in ‘De goede mensch van Sezuan’ en ‘Buiten voor de deur’. Ze studeerde af met de zelfgeschreven monoloog, “klaproos”.

Vanaf 2007 vertolkte Marit verschillende rollen in HETPALEIS te Antwerpen oa. “de paleisdebutanten” en “Bolleke sneeuw.”. Met deze laatste voorstelling speelde ze op het International Arts Festival in Shanghai (China).

In 2010 werd Marit in de pers gelauwerd voor haar rol in “Maria Vaart” waarin ze samen speelde met Sien Eggers en An Nelissen bij HETGEVOLG in Turnhout in een regie van Stefan Perceval. Deze productie werd wegens groot succes hernomen in 2011. 

In december 2010 speelde Marit  in “Eeuwige sneeuw” , een productie van HETPALEIS te Antwerpen. 

In de zomer van 2010 speelde Marit een nieuwe creatie in het kader van De Zomer van Antwerpen; “Gezjost”.

De kindervoorstelling “Alleman” speelde ze in 2011 en 2012 door heel Vlaanderen heen.

In de zomer van 2012 was Marit te zien in de laatste locatievoorstelling van HETGEVOLG, “Hartekop” samen met An Nelissen en Stefaan Degand.

In de zomer van 2014 was Marit te zien zijn in “De zwarte van Walcheren”, een co-productie van Theater Zeelandia en HETGEVOLG voor het Zeeland Nazomer Festival.

Ze speelde in de kindervoorstelling “JUUL” van HETGEVOLG in 2015.

Deze winter is Marit te zien in de 2e herneming van ‘Petrus en de doodendraad’  met Jo Demeyere en vanaf januari 2017 in de voorstelling ‘Henry V’ met Peter van de Velde en Brent Vandecraen.

Voor film en televisie is ze vanaf 13 augustus 2016 te zien in ‘KOSMOO’ een nieuwe reeks van Studio 100.

Ook speelde ze in “S1NGLE” van de Nederlandse zender Net5 en “Pulsar”, een langspeelfilm van Alex Stockman die begin 2011 uit kwam met in de hoofdrol Matthias Schoenaerts.

 

 

henry_V_6080.jpg