Search icon Hamburger icon menu

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Zoeken maar!

Close icon

Je kan lid worden indien je:

Pijl

1. Als acteur of actrice actief bent in het Nederlandstalig Belgisch landsgedeelte

2. Meerderjarig bent (18 jaar)

3. Voldoet aan één van de volgende criteria:

  • Minstens je bachelordiploma behaald hebben in de podiumkunsten (acteren, musical) aan een van de hogescholen van Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Amsterdam of Maastricht.
  • Masterstudent zijn aan één van de hierboven genoemde scholen (het lidmaatschap is dan 1 jaar gratis).
  • Meer dan éénmalig een dragende rol gespeeld hebben in een professionele theater- of musicalproductie (contract van minimum twee maanden).
  • Meer dan éénmalig een dragende rol gespeeld hebben in een Nederlandstalige televisieserie of televisiefilm, uitgezonden door een zender die in België zijn maatschappelijke zetel heeft of er zijn voornaamste activiteit uitoefent.
  • Een dragende rol gespeeld hebben in een Nederlandstalige langspeelfilm (documentaires en scripted reality series vallen hier niet onder).
  • Je blijft lid zolang je jaarlijks je lidgeld betaalt via domiciliëring.

WAAROM LID WORDEN? 

Om zaken in beweging te brengen. Om sterk te staan waar je als individu zwak bent. Om solidair te zijn met je collega's. Kortom : om ervoor te zorgen dat acteurs gehoord worden en het respect genieten dat ze verdienen.

HOE KAN JE LID WORDEN?

Klik op de zin: Lid worden

Als je hierop klikt, kan je je gegevens invullen en versturen. Als je aanvraag aanvaard wordt, krijg je daarvan bevestiging. Indien niet hoor je het ook of word je verzocht om bijkomende inlichtingen te verschaffen.