Search icon Hamburger icon menu

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Zoeken maar!

Close icon

De Gepestigde Waarden

23-03-2020

CharleyPasteleurs
geplaatst door
Charley Pasteleurs
Arrow down

Het pesten bekeken vanuit het zieke brein van de pestkop. Het hoe, wat en waarom. Avondvullende muzikale monoloog

Next

DE GEPESTIGDE WAARDEN !

Een theatervoorstelling, een muzikale monoloog vanuit het zieke brein van een pestkop. Het pesten bekeken vanuit het hoofd en door de ogen van de pestkop, bekeken vanuit de andere kant. Een geslaagde samenwerking tussen acteur Charley Pasteleurs en klasse muzikant Axl Peleman en meer dan een uur spanning, emotie, plezier en stof tot nadenken. Een man met een strop in de hand stapt terug naar zijn verleden waarin hij de Gepestigde Waarden met de voeten trad. Terwijl dat verleden als pestkop hem lachend de hand schudt steekt het hem onverwacht een mes in de rug, verbrandt het al zijn bruggen en laat het hem zieltogend achter. Ooit "meester-pester" wordt hij op eigen terrein verslagen met alle gevolgen vandien en krijgt hij weerwerk uit onverwachte hoek. Spant hij laf de strop aan rond zijn nek of balt hij zijn vuisten?

Een psychopathische monoloog. Pijnlijk realistisch, confronterend en grappig. Onderbouwd door klasse live muziek zwerft hij door zijn verhaal naar de gevolgen en het waarom hij ooit zo veel plezier zag in anderen pesten.

Tekst & Spel : Charley Pasteleurs
Muziek : Axl Peleman

Boeking & info : Gezelschap SCHAPGEZEL pasteleurs.charley@telenet.be gezelschapschapgezel@telenet.be 0472/448.496 https://chisse.weebly.com/geze...

Publiek : Theatervoorstelling : Avondvullend, matinée of schoolvoorstelling, CC, GC, verenigingen, 3de graad (vanaf 14 j), hoge school, universiteit, e.a.
Zowel naar scholen en als avondvoorstelling als naar een algemeen publiek toe.

Uitkoopsom : Mijn voorstel is vrij voor bespreking.

Indien nodig verzorgen wij eigen klank en licht of bezorgen wij het technisch plan. Wij hebben niet meer nodig dan een speelruimte/podium, een kleedkamer, wat water, stroom en een mooie overeenkomst om ons ding te kunnen blijven doen. Graag zien wij mekaar snel in uw locatie en beloven wij een fijne voorstelling. Alvast de allermeeste hoogachting en graag tot genoegen,

Gezelschap SCHAPGEZEL